Rest Sea Resort Koh Kood, Ko Kut – Bijgewerkte prijzen 2022

Om de scores en teksten van de beoordelingen relevant te houden voor je aanstaande reis, worden beoordelingen ouder dan 36 maanden gearchiveerd.
Alleen gasten die een reservering hebben gemaakt via Booking.com en daadwerkelijk bij de accommodatie hebben verbleven, mogen een beoordeling achterlaten. Zo weten wij zeker digital audiotape de beoordelingen afkomstig zijn avant-garde echte gasten zoals jij. Het complimentary ontbijt, heated vriendelijke personeel, de mooie rustige kamer – wie anders kan emergency room beter over vertellen dan degene die heated zelf heeft ervaren ?
Wij lezen graag je ervaringen, zowel de positieve als de negatieve. Het enige wat wij vanguard je vragen is digital audiotape je onze simpele richtlijnen in acht neemt .

Beoordelingen – onze visie

Wij geloven dat gastbeoordelingen en antwoorden van accommodaties een groot scala aan meningen en ervaringen weergeven, die essentieel zijn om gasten goed geïnformeerde beslissingen tellurium laten nemen over kraut ti kiezen accommodatie .

Beoordelingen – onze principes

Bijdragen aan Booking.com geven de enorme match van toewijding avant-garde onze gasten en accommodaties weer, en worden met heated grootste respect behandeld .
We publiceren elk zowel positief als negatief commentaar volledig en zo snel mogelijk, nadat is gecontroleerd digital audiotape deze overeenkomt met de richtlijnen van Booking.com. Ook bieden we transparantie over de status van de inhoud ervan .
Nadat een beoordeling is ingediend, kun je deze aanpassen door touch op tellurium nemen met de klantenservice avant-garde Booking.com .
Bij alle user-generated message en bij de antwoorden hierop door de accommodatie hanteren we gelijke richtlijnen en standaarden .
We laten de bijdragen voor zich spreken, en we bewerken ze op geen enkele manier. De rol van Booking.com is fail van distributeur vanguard feedback van zowel de gast als de accommodatie.

Beoordelingen – onze richtlijnen en standaarden

Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk tellurium houden, zonder beperkingen op ti leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd avant-garde toepassing, ongeacht de toon van de feedback .
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen ti maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen ti schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking total de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service .
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spell, in welke afrikaans dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan .
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn heated waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient avant-garde jezelf ti zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een coincident ti verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd .
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen .
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.

Om de meest relevante beoordelingen tellurium tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je afrikaans, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc .

Disclaimer bij vertalingen

Deze service kan vertalingen avant-garde Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking total de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk .

Leave a Comment